MUDr. Somorová a jednodňová chirurgia vo Zvolene

eliska07
26. júl 2012

Chcem sa opýtať, či máte skúsenosť s jednodňovou chirurgiou vo Zvolene. Máme tam ísť s malým na výber nosných mandlí. Vďaka za akékoľvek príspevky.

ststst
2. dec 2013

@eliska07 ahoj, chcem sa opýtať či ste boli vyberať tie nosne mandle a ako to prebiehalo.Operovala vas dr. Somorova. Lebo aj nas to pravdepodobne čaka, zajtra sa rozhodne.Ďakujem.papapa

eliska07
autor
2. dec 2013

ahoj,
nakoniec sme neboli. Zisťovala som si a bolo mi povedané, že do 4 rokov sa to všetko stále vyvíja, a že ak problémy pretrvávajú aj po dosiahnutí 4 rokov dieťaťa, vtedy je to vhodné riešiť. Tak sme počkali, v máji mal malý 4 roky a mám pocit, že sa to ukľudnilo. U nás bol problém častý kašeľ. Mandle zväčšené nemal, takže sme to zatiaľ nechali tak.

erikahol
15. feb 2015

vkladám príspevok, i ked s odstupom času, ak by niekto potreboval poradiť....my sme boli na výbere nosnej mandle v piatok, skvelý prístup nielen pani doktorky, ale i úžasného pána doktora anesteziológa (naozaj to s detičkami vedia), príjemné prostredie, žiadny stres pre detičky - naša malá ani nevedela, kvôli čomu sme tam - bola som pri nej až kým nezaspala a po prebudení som bola opäť pri nej. Mudr. Somorovú a celý jej tím spolupracovníkov môžem len a len odporučiť.

19veronika11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamkak
28. dec 2021

@19veronika11 Za mňa jedno veľké ďakujem. Dr Somorova mala môjho syna v starostlivosti cca 3 roky. A to ta 1,5 roka absolvoval 5 narkoz kvôli problémom s ušami. Nikdy neplakal na vyšetrení a vždy bol v pohode. Takisto Dr Kralinska bola veľmi ochotná, keď zastupovala kolegyňu. A to sme tam chodili ako na hodiny klavíra. Vďaka jej odbornosti a včasnému zásahu dnes nemáme hluché dieťa a netrpí neustálom zápal i a angínami..