Coccolino aviváž Perfume & Care

    4 skúsenosti

Zažite nádych luxusu s každým praním s avivážou Coccolino Perfume & Care! Táto aviváž kombinuje intenzívne prémiové parfumy, navrhnuté poprednými francúzskymi parfumérmi, s pokročilou Pro-fiber technológiou, ktorá vašej bielizni dodá dlhotrvajúcu voňu, nekonečnú hebkosť a sviežosť.
Coccolino aviváž Perfume & Care

Každá kvapka Coccolino Perfume & Care obsahuje milióny parfumovaných mikrokapsúl, ktoré v priebehu nosenia oblečenia pozvoľne praskajú, čím uvoľňujú vôňu, a vy sa tak môžete tešiť z voňavej a sviežej bielizne ešte dlho po jej vypraní.

Coccolino aviváž Perfume & Care

Benefity Coccolino Perfume & Care

  • Vôňa - intenzívna vôňa inšpirovaná francúzskymi parfumami a sviežosť trvajúca až 100 dní vďaka Stay Fresh technológii. Každá kvapka aviváže Coccolino Perfume & Care obsahuje milióny parfumovaných mikrokapsúl. Vďaka tomu sa vôňa uvoľňuje postupne a vy si môžete svoju voňavú a sviežu bielizeň užívať dlho po vypraní.
  • Hebkosť - mäkkosť a hebkosť oblečenia vďaka väčšej koncentrácii zmäkčovacích látok.
  • Pro-Fibre ochrana - patentovaná Pro-fiber technológia chráni oblečenie pred poškodením. Vďaka tomu si vaša bielizeň dlhšie udrži svoj tvar, farbu a kvalitu vlákien. Dokonca minimalizuje žmolkovanie a krčivosť, zároveň zvyšuje priedušnosť tkanín. Efektívne redukuje statickú elektrinu a zvyšuje tak komfort nosenia oblečenia.
Kde kúpim Coccolino aviváž Perfume & Care?

#test_coccolino2

Najnovšie články

Hodnotenia a skúsenosti s Coccolino avivážou Perfume & Care

Máš skúsenosť s Coccolino avivážou Perfume & Care?
Podeľ sa o ňu a pomôž tak ostatným mamičkám.
Napíš svoju skúsenosť
Najnovšie hodnotenia
sitevecickykosice  8. máj 2024

Krasna vôňa

Super vôňa nádychane prádlo a vonia celá záhrada, vôňa preniká až do suseda odporúčam každému
  • sviezost prádla prenikavou vôňou
trdielko009  8. máj 2024

Aviváž Coccolino

Konkrétne s avivážou Coccolino Perfume & care skúsenosť nemám. Čomu sa samozrejme nebránim. Ale som verná aviváži Coccolino blue splash. Je to naša najobľúbenejšia aviváž. Vyskúšala som všelijaké značky,ale vždy som sa vrátila k tejto
  • Výdrž vône
  • Hebká bielizeň
  • Cena
laura43  8. máj 2024

Coccolino odporúčam kazdemu

Veľmi rada a dlhodobo používam vône Coccolino.Su skutočne voňavé. Po pridaní avivaze pradlo je hebké,voňavé a vôňa vydrží veľmi dlho.Coccolino odporúčam každému.
  • Po použití je pradlo hebké a dlhodobo voňavé.
jamilanka  6. máj 2024

Obrátenie :-)

Aviváže som veľmi nepoužívala. Dostávala som ich k sviatku od jedneh mojej kamarátky. Ani som ich nekupovala. Až raz som vybrala z pivnice coccolino a musím povedať, že jeho vôňa je nákazlivá. Vonia mi všetko. Obliečky, dokonca aj koberce :-). Milujem jeho vôňu aj na bunde. Keď som vonku je stále somnou a tak ľahko nevyprchá......