Povedia mi na úrade adresu otca, keď ešte nemám 18?

3. máj 2024

V auguste budem mat 16 rokov a hladam svojho otca. Mama mi nechce dat telefonne cislo. Pisala som otcovi list na adresu, ktoru som nasla v papieroch zo sudu. List sa mi vratil s tym, ze na danej adrese je adresat neznamy, takze asi tam uz nebyva. Kedysi davno som bola s mamou na urade a tam som musela hovorit pred otcom, ze ho nechcem vidiet. Ked pojdem na urad teraz znova, daju mi jeho adresu?

maranco
3. máj 2024

Skús zavolať alebo napísať mail dole na ten kontakt https://www.minv.sk/?register-obyvatelov-sr

kate211
3. máj 2024

Urad kontaktuje tvoju mamu, posle dopis tvojmu otcovi, stretnete sa znovu na urade a bude sa pytat tvojich rodicov, ze ako je mozne, ze ti nikto nedal kontakt na otca, ked ty sama o to stojis.

sevrin
3. máj 2024

To je milé, že sa snažíš nájsť svojho otca. Mama nemá právo ti to zakazovať. Otázne je, čo za desivú minulosť skrýva(jú), keď nechce, aby si ho kontaktovala.

klotildabazarik
3. máj 2024

Tak je prelustruj mobil 😂

rozculena
3. máj 2024

@sevrin žiadna desivá minulosť nemusí byť....rozviedli sa a ona sa mu pomstila tým,že mu odoprela kontakt s dcérou...ženské sú mrchy

cacianka
5. máj 2024

Prečo chces kontaktovať otca ? To je nosna myšlienka tvojej snahy.
Zájdi na sociálny odbor upsvar - teda odbor pre deti a mládež, pod ktorý patriš. Vyhľadaj koliznu pracovníčku ktorá vedie tvoj spis , vysvetli jej pohnútky a popros ju o pomoc. Možno bude vedieť pomôcť.
Možnosť je aj podľa tvojho rodného listu zistiť kontakty na jeho rodičov,.
Jeho meno a priezvisko poznáš, tak sa dá vyhľadať na fcb, cez Google,.
Na fcb je skupina "Hľadáme stratené kontakty ..., môžeš aj anonymne si dať inzerát že hľadáš Jožka mrkvičku, naposledy známa adresa Kvietok 35,