Dcéra má 23 cm jazvu. Môže dostať odškodné?

mirka38
29. okt 2011

dcera ma po uraze hlavy 23cm jazvu, je poistena v CSOB, poslali sme oznamenie o uraze, no bolo nam zamietnute, vraj nema narok na ziadne odskodne. Mozme s tym nieco urobit? mala tazky uraz a nevieme co s tym

vefi89
29. okt 2011

záleží, na čo sa poistka vzťahuje... presne na čo sa vzťahuje, riadne to preštuduj v papieroch, čo máš

katrinka8
29. okt 2011

Ahoj, no, poistovne su tvrdy oriesok, nechcu velmi platit - len peniaze brat 😠 Preto je dolezite si nastudovat poriadne zmluvu, ktoru mate na dcerku uzavretu. Mali by ste tam mat napisane, ake mate podmienky plnenia v pripade urazu. Myslim, ze by malo byt v provm rade uzavrete aj urazove poistenie - nielen zivotna poistka. Ale tak zrejme ho mate 😉 Pozrite aj tie drobne pismenka. MAla si to dat asi ako diskusiu, lebo takto bez doplnujucich otazok sa tazko radi... Inak, a preco nemate podla nich narok na odskodne?
Nedajte sa odbit, bojujte za to, na co mate pravo, drzim paste!

lenka268
29. okt 2011

Ahoj robim v poistovni, teda teraz nie som na MD 😉 , ak mas dojednane pre dceru zivotne poistenie na dozite a umrtie co je klasicka zivotna poistka alebo aj investicne to je jedno, ak nemas dojednane pripostenia ako denne odskodne, milionova ochrana, drobne urazy a hlavne trvale nasledky v pripade urazu tak plnenie nema s coho nastat. Bud su pripoistenia dojednane alebo nie. V liste co ti prisiel musi byt zrozumitelny dovod z akeho dovodu ti bolo plenenie zamietnute. Pozri si to a potom to pekne ries ved ak platis co treba a mas krytie tak nie je dovod na zamietnutie.