Chorobnosť a intolerancia na laktózu

lenka7875
8. apr 2024

Môj 3 ročný syn mal caste zaochy a chorobnost kazde dva tyzden a to este nechodi do škôlky lrn to adaptačnej raz do tyzdna.
No takze v decembri mal silne kŕče v brušku nasledne nato nas hospitalizovali ( zapcha ) zle vysledky. Potom sa zistila z krvi intolerancia na laktozu. Tu sme hned vysadili netoleroval ani bezlakto veci. Chorobnosť stalenpokračuje. Na gastre mu robili z krvi testy vyšlo mu ze mlieko ma negatívne celkovu imunitu dobru🤷‍♀️ . No a ! Potom vyšlo že ma heterozigotne bunky ,že jeho telo raz laktozu toletuje a raz nie.
Gastro poradila ze teraz bude bez laktozy a po čase skusime či teda toleruje. Imunologička mu dala imunor ale ten mu vôbec nepomáha . Lebo je chorý aj tak :(.
Poradte mi niečo sme fakt v bludnom kruhu skusali sme vsetko možne a aj tak mava stale opakovane zadne sople zatekajuce :( 😪

anjelicek26
8. apr 2024

My tiež laktozova inzolerancia,zapchy.. ako pises nechce a netoleruje ani mliecne alternativy... ale imunitu ma ukazkovu.. podľa mňa hladajte ďalej,alergolog,Immunologie,plucny, nemusí to byť len jeden problém.

lenka7875
autor
8. apr 2024

@anjelicek26 alergolog tam chodime dala mu imunor ale nepomaha . Aj tak je stale chory :(

kacena4
9. apr 2024

@lenka7875 takmer kazde 3rocne dieta ma vysoku chorobnost. treba vydrzat. aj intolerancia zhorsuje obranyschopnosť organizmu. drzim palceky

lenka7875
autor
10. apr 2024

@kacena4 toto. Ieje vysoka xhorobnost on je chory od roka stale