1 / 1

    Moja staršia ma 12 a tá druhá foto na ňu 100% sedí 😄

    7. máj 2024

    @haley7897 to je super teda 😁😄

    7. máj 2024

    @summersunny94 aj keď teda... Reálny popis pri tých fotkách v jej prípade by bol;
    1. Ako si myslím ze vyzerám
    2. Ako v skutočnosti vyzeram 😄

    7. máj 2024

    Do tých ,,trápnych" ružových obtiahnutých šiat by som nedostala ani moju 12 ročnú, ani 15 ročnú.

    7. máj 2024

    Vsetko je o rodicoch

    7. máj 2024

    Mám 12 ročného syna a minule mi na FB vybehla fotka jeho spolužiačky (jej mamu mám v priateľoch). Úprimne, prvé, čo mi napadlo pri pohľade na ňu, bolo, že má väčšie kozy, než ja! 😯

    7. máj 2024

    Deti robia to,čo im dovolia rodičia .Niektoré dievčatá už nevedia ako majú na seba upozorniť .

    8. máj 2024

    @h2 tak za tie prsia nemoze a mozno sa za to aj hanbi. To bol zial aj moj “problem” v puberte a hned by som ich menila za nejake mini nenapadne Acka. Ale dnesne 12tky fakt sokuju aj mna. A este horsie je, ked matka podooruje to rychle dospievanie. Dcera znamej ma tiez 12. Na fb profilovka so spadnutou mikinou na pleci, tak aby bolo vidno ramienko podprsenky (taka umelecka foto). Fotka by bola ok, keby ma dievca o par rokov viac. Vymalovana ako kraslica a gelove nechty k tomu. Plus ta moda tych crop topov k tomu. Doslova si koleduju, aby ich nejaki uchylaci prinajmensom otravovali. Na druhej strane si kladiem otazku, to je co za moralka, ze matka plati 12rocnej soplani za gelove nechty. Pritom poznam tie pomery. Otec robotnik a matka nejaka lacna pracovna sila bez jazykovej znalosti (zijeme v DE). Fakt mam pocit, ze mnoho mamiciek zdementnelo, ked podporuju takyto sexisticky vyzor 12-13 rocnych dievcat.

    8. máj 2024

    @sissi2183 Jasné, že za to nemôže. Len ma to šoklo, lebo ja som bola v 12, ako žehliaca doska. Čo v 12?! Ešte v 16! 😂 A áno, dievčina mala výstrih, ináč by som si nevšimla.

    8. máj 2024

    No ja som prednedavnom čakala v ZŠ učiteľku a normálne som pri niektorých starších dievčatách z druhého stupňa nevedela či sú to žiačky alebo učiteľky.

    8. máj 2024

    @sissi2183 snad len umelecka fotka so spadnutou mikinoi na jednom pleci, u nas chodi jedna tlupa dievcat takto bezne, na jednom pleci padnuta mikina, aby bolo vidiet ramienko a to je vonku 10-15 stupnov, tvaria sa, ze im je teplo. Prve co mi napadne, ze raj pre pedofilov a uchylakov, tie dievcata nevidia za tym to co ja a mozu byt rady, ze sa im zatial nic nestalo, mame tu bandu zavislakov a kadejakych individui a druhe, ze onedlho pri tych crop topoch budu riesit umele oplodnenie a vypisovat tu, ze nemozu otehotniet prirodzenou cestou, ked si odpalia vajecniky.

    8. máj 2024

    @sissi2183 absolutny suhlas- takyto vyzor "financuju" rodicia- tiez maju deti spoluziakov, ktori fajcia elektronicke cigarety od 12(rodicia kupuju, kedze predaj je az od 18tky), vlasy farbene od prveho rocnika zakladky a od druheho stupna (od 10r. Pre neznalych) to chodi uz vymalovane ako velkonocna kraslica a ano, aj s gelovymi nechtami a vsetkym, co k tomu patri...😬😬😬

    8. máj 2024

    @h2 inac, ten skory/nadmerny narast prs moze suvisiet aj s hormonami v kuracom mase a odpadovych vodach, kedze dievcata maju skorsi nastup do puberty a zacinaju o dost skor menstruovat ako za nasich cias...🤫

    8. máj 2024

    @vevesh Ja ti neviem, v mojom okolí je to zhruba tak ako aj v mojej puberte. Učím na ZŠ, takže myslím, že mám celkom dosť veľkú porovnávaciu vzorku. Iste, máme aj deti s predčasným nástupom puberty, ale drvivá väčšina detí je priemer.

    8. máj 2024

    Zalezi vsetko od toho ci uz ma cyklus a detstvo skoncilo 😅😔😏

    8. máj 2024